Print catalogus

Injectiepleisters

Ben je op zoek naar kwalitatieve injectiepleisters? Maeso is de groothandel voor medische producten. Zo ontzorgen we specialisten die werkzaam zijn binnen ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen. Wij bieden zorgspecialisten kwalitatieve hulpmiddelen tegen een scherpe prijs. Zo kun je ook bij ons terecht voor betrouwbare injectiepleisters. Als groothandel stellen we strenge eisen aan onze producten. Daardoor ben je als zorgspecialist verzekerd van producten van hoge kwaliteit.

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat zijn de voordelen van injectiepleisters?

Over het algemeen brengen medische specialisten na het toedienen van een injectie altijd een pleister aan. Injectiepleisters brengen namelijk diverse voordelen met zich mee. Zo kan er na de injectie bijvoorbeeld sprake zijn van een lichte bloeding. De pleister helpt om het bloeden te stoppen en het wondje tegen vuil en bacteriën te beschermen. Het risico op een infectie wordt op deze manier ook verminderd.


Injectiepleisters zorgen er ook voor dat je makkelijk de plek kunt terugvinden waar de injectie is toegediend. Dit kan handig zijn wanneer patiënten verschillende injecties toegediend krijgen. Tot slot kunnen injectiepleisters er ook voor zorgen dat de patiënt zich eerder op zijn of haar gemak voelt. Een pleister kan vooral helpen om jonge patiënten gerust te stellen.

Injectiepleisters bestellen bij Maeso

Het bestellen van injectiepleisters doe je zeer eenvoudig in onze webshop. Wij bieden enkel producten aan met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien ben je bij ons verzekerd van een snelle verzending. Onze injectiepleisters zijn ontworpen om zo comfortabel mogelijk te zijn voor de patiënt. Omdat een injectiewond relatief klein is, is een kleine pleister doorgaans de beste keuze.


Uiteraard zijn de pleisters die je bij ons kunt bestellen steriel verpakt. Hetzelfde geldt voor de meeste andere medische benodigdheden die we aanbieden. Wij begrijpen namelijk zeer goed dat het belangrijk is om hygiënisch te werken.

Bekijk ook onze andere medische producten

Ben je als zorgspecialist op zoek naar medische benodigdheden? Behalve injectiepleisters biedt Maeso nog veel meer medische producten aan. Als groothandel hebben we een indrukwekkend assortiment producten. Als specialist binnen een zorginstelling, thuiszorgkliniek of ziekenhuis ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kun je bij ons terecht voor verschillende wondverzorgingsproducten, maar bijvoorbeeld ook voor mondkapjes, verbandscharen en nog veel meer. Ben je medisch specialist, dan is het zeker de moeite waard om ons assortiment eens door te nemen.


Ons doel is om specialisten snel van de juiste medische benodigdheden te voorzien. Zo kun jij je werk goed uitvoeren en ben je in staat om je patiënten de beste zorg te bieden. Wij begrijpen heel goed aan welke normen medische producten moeten voldoen, en selecteren onze producten op basis van strenge eisen.

Neem contact met ons op bij vragen

Heb je vragen over onze injectiepleisters of een van onze andere producten? Of krijg je graag meer informatie over onze webshop of jouw bestelling? Dan staat onze klantenservice klaar om je vragen te beantwoorden. Je kunt contact met ons opnemen voor advies of bij vragen over onze producten. Mail daarvoor naar info@maeso.nl of neem telefonisch contact op via 033 4669 438.