Print catalogus

Naaldcontainers

Heeft u als medisch professional, particulier of praktijk naaldcontainers van hoge kwaliteit nodig? Dan bent u bij Maeso aan het juiste adres. Bij Maeso kunt u diverse naaldcontainers aanschaffen die speciaal ontworpen zijn voor prikkend afval vanuit de gezondheidszorg. Met de naaldcontainers van Maeso heeft u voor elke zorgsituatie een passende naaldcontainer. Zo kunt u namelijk naaldcontainers met een verschillende inhoud bij ons bestellen. Bent u benieuwd naar onze naaldcontainers? Bekijk dan het assortiment!

1 product

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat is een naaldcontainer en waar wordt het voor gebruikt?

Een naaldcontainer is een container dat specifiek ontworpen is om prikkend afval zoals naalden, messen of lancetten in weg te voeren. Scherp en prikkend afval is gevaarlijk en kan niet zomaar worden weggegooid. Er bestaat dan een risico dat iemand zich daar aan kan verwonden. Daarom is het noodzakelijk dit afval af te voeren in een speciaal gemaakte naaldcontainer. De naaldcontainers hebben specifieke certificaten, zodat de kwaliteit herkenbaar is. Denk bijvoorbeeld aan de NFX 30-511, NF 302 of ISO 23907. 

Wat hoort in een naaldcontainer thuis en wat niet?

U kunt veilig lancetten, spuiten, hechtnaald en draad, mesjes, scheermesjes en naaldvoerders afvoeren door gebruik te maken een naaldcontainer. Doekjes of watten, verpakkingen van naalden, spuiten zonder naald en papier behoren niet in een naaldcontainer.

Afvoeren van naaldcontainers

Naaldcontainers moeten op een speciale manier worden afgevoerd en kan nooit mee als huishoudelijk afval. Als de naaldcontainer volledig gevuld is, dient u de container goed te sluiten. Een volle naaldcontainer wordt beschouwd als Specifiek Ziekenhuis Afval. Als particulier kunt u een naaldcontainer bij uw apotheek afgeven of bij een milieubrengstation. 

Waarom kiezen voor naaldcontainers van Maeso?

Bij Maeso kunt u terecht voor diverse naaldcontainers speciaal voor elke zorgsituatie. De naaldcontainers zijn uiteraard goed bestemd tegen prikkend afval van de gezondheidszorg en SSPV. De SSPV staat voor Scherpe, Snijdende en Prikkende Voorwerpen. Als zorgleverancier zien wij het belang van een scherpe prijs voor grote aantallen. Bij Maeso kunt daarom voordelig naaldcontainers in bulk aanschaffen. Bij vragen kunt u altijd persoonlijke aandacht verwachten en betalen doet u in een veilige en eigen bestelomgeving. Wilt u naaldcontainers of andere producten op rekening betalen? Dat is mogelijk. Bovendien kunt u gebruik maken van gratis verzending bij een bestelling vanaf €225.

Bestel naaldcontainers eenvoudig bij Maeso

Als u op zoek bent naar kwalitatieve naaldcontainers, dan bent u bij Maeso aan het juiste adres! BIj Maeso kunt u rekenen op zeer voordelige prijzen voor naaldcontainers en het bestellen van grote aantallen is bij ons altijd mogelijk. Wij verzekeren u van kwalitatieve naaldcontainers voor gebruik in zowel praktijken, ziekenhuizen, zorgcentra of voor bij u thuis. Bij het bestellen kunt u altijd de kwantiteit aanpassen en de inhoud van de naaldcontainer selecteren. Nadat u het gewenste aantal en correcte inhoud, kunt u ze in een veilige betaalomgeving afrekenen. 

Meer info over onze naaldcontainers?

Heeft u een vraag over onze naaldcontainers of wenst u aankoopadvies? Maeso staat klaar voor al uw vragen. Wij kennen onze producten door en door en kunnen u altijd voorzien van aankoopadvies. Ook als u een vraag heeft over de verzending of andere producten, kunt u contact met ons opnemen. Voor direct contact kunt u bellen naar +31 (0)33 - 4669 428 of stuur een mail naar info@maeso.nl.