Print catalogus

Operatiemutsen

Voor medisch specialisten is het essentieel om hygiënisch te werken. Een operatiemuts is daarom essentieel bij een medische procedure zoals een operatie. De muts voorkomt dat hoofdharen of huidschilfers in de operatieruimte terechtkomen. Daarnaast helpen ze ook om de verspreiding van bacteriën en virussen tegen te gaan. Daarnaast hebben wij ook patietenmutsen, deze worden gedragen door patiënten en bezoekers.

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Welk type operatiemuts is aan te bevelen?

Het is belangrijk om een operatiemuts te dragen die comfortabel zit en goed aansluit. Het is namelijk essentieel dat de muts goed blijft zitten tijdens de medische procedure. Een operatie kan bovendien behoorlijk lang duren, en dus moet een operatiemuts ook comfortabel zitten. De muts mag immers niet afleiden. Een goede operatiemuts moet dus aan enkele eisen voldoen. Hij moet licht van gewicht zijn, goed aansluiten en bovendien moet hij van een ademend materiaal gemaakt zijn. De meeste operatiemutsen zijn om die reden van katoen of polyester gemaakt.

Een operatiemuts bestellen bij Maeso

Ben jij op zoek naar een comfortabele operatiemuts en bestel je deze het liefst in grote aantallen? Dan is Maeso dé groothandel voor jou. Wij bieden verschillende soorten operatiemutsen aan. Zo vind je in ons assortiment bijvoorbeeld verschillende kleuren. We hebben mutsen in het groen, blauw, violet en in het wit. We hebben een operatiemuts met knooplint, maar je kunt ook mutsen met elastiek bij ons bestellen. Uiteraard zijn al onze mutsen van een degelijk materiaal en zitten ze comfortabel.


Al onze mutsen worden in een groothandelverpakking verkocht. Onze kleinste verpakkingen bevatten 100 mutsen. In onze webshop vind je echter ook verpakkingen met grotere aantallen mutsen. Goed om te weten is dat we de mutsen ook in verschillende maten aanbieden, namelijk medium en large.

Vind eenvoudig de operatiemuts die je nodig hebt

Ben jij op zoek naar een specifiek soort operatiemuts? Maak dan gebruik van de filters in onze webshop om snel het juiste product te vinden. Je kunt filteren op fabrikant, kleur en maat. Zo krijg je alleen de operatiemutsen te zien die daadwerkelijk bruikbaar zijn voor jou. Vervolgens kun je de selectie die overblijft sorteren op basis van diverse factoren. De mutsen zijn bijvoorbeeld op prijs, materiaal en afmeting te sorteren.

Bekijk ook onze overige producten

Als medisch specialist bestel je in onze webshop eenvoudig het type operatiemuts dat je nodig hebt. Echter, bieden we ook veel andere medische producten aan. Zo vind je in onze webshop bijvoorbeeld ook chirurgische afdeklakens, hechtdraad en scalpelmesjes. Ben jij op zoek naar medische producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dan is Maeso de groothandel waar je terechtkunt.

Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op

Heb je vragen over een specifieke operatiemuts of een ander product uit ons assortiment? Of heb je vragen over onze webshop? Neem dan contact met ons op, zodat onze specialisten je kunnen helpen. Mail naar info@maeso.nl of bel ons op 033 4669 438.