Print catalogus

Antislip sokken ziekenhuis

Bent u op zoek naar antislip sokken voor uw patiënten in het ziekenhuis zodat ze veilig op hun benen staan tijdens hun verblijf? De antislip sokken bij Maeso zijn van hoge kwaliteit en bieden comfort. Ze geven patiënten een goede grip tijdens het lopen, zodat de kans op vallen geminimaliseerd wordt. Ze zijn bovendien opvallend door de diverse kleuren. Dit biedt de mogelijkheid voor een goede herkenbaarheid voor ziekenhuispersoneel. Ons assortiment bestaat uit bulkverpakkingen met minimaal 12 stuks. De antislip sokken voor het ziekenhuis zorgen voor een comfortabel, maar vooral veilig verblijf.

Wat zijn antislip sokken voor in het ziekenhuis?  

Antislip sokken voor in het ziekenhuis zijn speciaal geproduceerde sokken die zorgen voor meer grip tijdens het lopen. Patiënten hebben mogelijk een verhoogd risico op vallen door verschillende factoren. De antislip sokken bieden een oplossing. 

De antislip

Antislip sokken voor het ziekenhuis hebben vaak een dubbel antislip loopvlak dat zowel aan de bovenkant als aan de onderkant aangebracht is. Een andere variatie is dat het oppervlak van de onderkant van de sok meerdere antislip rondjes of strepen heeft. Zo bieden ze voortdurend betere grip dan standaard sokken, waardoor ze ook extra bescherming tegen vallen geven. 

De stof

Vaak zijn antislip sokken voor het ziekenhuis gemaakt van een absorberende badstof. Dit biedt uiteraard comfort, maar helpt de voeten ook droog te houden. De sokken zijn vaak beschikbaar in opvallende kleuren. Hierdoor kunnen de sokken dienen als kleurcodering. De kleuren zorgen voor makkelijke herkenbaarheid en kunnen (op discrete wijze) een betekenis krijgen voor ziekenhuispersoneel.

 

Waar zijn antislip sokken voor het ziekenhuis van gemaakt?

Antislip sokken voor het ziekenhuis bieden comfort en beschermen tegen vallen. Dit komt door het gebruik van de juiste materialen. De antislip sokken zijn over het algemeen gemaakt van drie hoofd materialen, namelijk; katoen, polyamide en elastaan. De antislip sokken worden gemaakt van slijtvast katoen van hoge kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een lange levensduur. Polyamide is een synthetische vezel die sterk, licht en kreukvrij is. Het zorgt ook voor een snelle droging, is bijzonder elastisch en is makkelijk schoon te maken. Het materiaal behoudt zijn kleur uitstekend en is daarom een goede toevoeging aan andere de andere materialen. Elastaan is een synthetische vezel die een aanzienlijke elastische rekbaarheid heeft. De toevoeging van dit materiaal zorgt voor een soepele en elastische stof.

Waarom zijn antislip sokken nodig in een ziekenhuis? 

Patiënten hebben na een operatie of door medicatie een hoger risico om te vallen. De hoofdreden om antislip sokken in een ziekenhuis te gebruiken is daarom ook het minimaliseren van dat risico. De verbeterde grip die de sokken bieden geven een veilig gevoel en houden patiënten zo mobiel mogelijk. Naast een goede grip bieden de sokken uitstekend comfort en zorgen ze voor het warmhouden van voeten. Ze zijn flexibel, ademend en houden voeten droog. De antislip sokken voor het ziekenhuis zorgen bovendien voor herkenbaarheid en kunnen gebruikt worden om patiënten op discrete wijze te categoriseren. Zo voorkomen antislip sokken onnodige ongelukken en zorgen ze voor een veilig en comfortabel verblijf in het ziekenhuis.