Print catalogus

Lancetten

Bent u als medische deskundige, specialist of particulier op zoek naar lancetten zoals veiligheidslancetten voor eenmalige capillaire bloedafname? Dan bent u bij Maeso aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment lancetten in handige bulkverpakkingen, voorzien wij u graag van kwalitatieve lancetten. U zult enkel lancetten vinden in ons assortiment van hoogwaardige merken. Benieuwd naar de lancetten van Maeso? Bekijk het assortiment!

Wat is een lancet?

Een lancet is een dun, scherp puntig en tweesnijdend mesje, dat voornamelijk gebruikt wordt door chirurgen. Het is een instrument dat vroeger ook wel bekend stond als een ‘laatvlijm’. Het lancet werd vroeger namelijk vooral gebruikt voor het aderlaten.

Waar worden lancetten voor gebruikt?

Het lancet kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. De meest voorkomende toepassing is het gebruik bij het controleren van de glucosewaarde in het bloed. Met een lancet kunt u namelijk eenvoudig en vrijwel pijnloos bloed afnemen. 

Hoe gebruik je een veiligheidslancet?

Voor zowel professionals als thuisgebruikers kunnen gebruiken van de steriele veiligheidslancetten om zo eenmalig capillair bloed af te nemen. De beschermkap kunt u eenvoudig verwijderen door een draaiende beweging. Druk dan de lancet tegen de gewenste plaats en druk goed aan. U kunt vervolgens op de prikknop drukken om zo het prikmechanisme te activeren.

Lancetten zijn enkel eenmalig te gebruiken

Let er op dat u aangeschafte lancetten eenmalig gebruikt. Omdat de lancetten steriel verpakt zijn en de huid doorboren, kunt u de lancet niet nogmaals gebruiken. Een lancet verliest snel haar scherpte en uiteraard vanuit hygiënisch standpunt is herhaaldelijk gebruik niet verstandig. U kunt de lancetten na gebruik direct deponeren in een naaldcontainer of andere container, om ze vervolgens af te kunnen voeren.

Waarom kiezen voor lancetten bij Maeso?

Bij Maeso kunt u terecht voor verschillende soorten lancetten voor diverse doeleinden. Uiteraard zien wij als zorgleverancier het belang van een goede prijs voor grote aantallen. Daarom kunt u bij Maeso rekenen op voordelige bulkverpakkingen. Als u vragen heeft, kunt u altijd rekenen op persoonlijk contact. Betalen doet u in een eigen bestelomgeving en bestellen op rekening is mogelijk bij ons. Bestelt u voor meer dan €225,-? Dan profiteert u van een kosteloze verzending. 

Bestel lancetten eenvoudig bij Maeso

Heeft u als medische deskundige of als particulier lancetten nodig? Bestel ze eenvoudig in de webshop van Maeso. U kunt rekenen op voordelige prijzen voor onze bulkverpakkingen en wij streven naar een snelle levering. Met een ruim assortiment heeft u keuze uit verschillende lancetten. Wij verzekeren u van lancetten geproduceerd door gerenommeerde fabrikanten. Als u lancetten wilt bestellen, controleer dan altijd de hoeveelheid dat u denkt nodig te hebben. Plaats ze dan in de digitale winkelwagen om ze eenvoudig af te rekenen in een eigen betaalomgeving.

Meer info over onze lancetten?

Heeft een vraag over de lancetten van Maeso of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact op met ons. Wij kennen de lancetten in ons assortiment als geen ander en praten u graag bij. Ook als u een vraag heeft over de verzending of andere producten, kunt u contact opnemen. Voor direct contact kunt u bellen naar +31 (0)33 - 4669 428 of stuur een mail naar info@maeso.nl