Print catalogus

Keukenpapier

Heb je een bedrijf in de horeca en wil je gemakkelijk gebruik kunnen maken van keukenpapier? Dan kun je dit eenvoudig bestellen bij groothandel Maeso. We bieden je verschillende opties in keukenpapier. Zo kun je bijvoorbeeld uit verschillende opties in kleur en afwerking kiezen. Afhankelijk van je voorkeur en situatie kunnen we je ook helpen om het juiste papier te bestellen. Zo kun je jouw horecagelegenheid gemakkelijk schoon houden.

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Blauw keukenpapier voor de horeca

Keukenpapier wordt in de horeca veel gebruikt om tijdens het werken het bedrijf schoon te houden. Om deze reden bieden we je diverse opties in poetspapier. In je keuze kun je allereerst de locatie laten meewegen. Wanneer je keukenpapier nodig hebt voor in de keuken van je horecabedrijf, dan kun je kiezen voor blauw papier. Dit blauwe papier is gemakkelijk te onderscheiden van de gerechten die in de keuken worden bereid. Hierdoor wordt het gemakkelijker om een goede hygiëne te behouden. 

Papier van cellulose

Bij Maeso kun je ook keukenpapier van verschillende materialen bestellen. Zo kun je uiteraard kiezen voor het voordelige standaard papier. Daarnaast bieden we je de optie om te kiezen voor papierrollen van cellulose. Cellulose is een polysaccharide. Het bestaat uit cellulosevezels van plantaardige materialen. De meest voorkomende materialen voor dit papier zijn hout en katoen. Papier van cellulose staat bekend om de zachtheid. Het is namelijk nog zachter dan tissue papier. Daarbij is het ook nog eens voordelig geprijsd bij groothandel Maeso. 

Diverse opties in keukenpapier bij Maeso

De vormgeving waarin je het keukenpapier bij ons kunt bestellen, varieert ook. Zo kun je kiezen voor papierrollen met of zonder koker. De papierrollen met koker lenen zichzelf voor gemakkelijke bevestiging aan een houder. Denk hierbij aan een papierdispenser voor in de keuken of een papierhouder voor bij de sanitaire voorzieningen. Wil je liever genieten van meer papier op een enkele rol? Dan kun je een papierrol zonder koker bestellen. Deze rollen hebben vaak meer papier.

Geperforeerd of ongeperforeerd papier

Een andere eigenschap van ons keukenpapier is de aan- of afwezigheid van perforatie. Afhankelijk van je voorkeur en het beoogde gebruik van het keukenpapier, kun je kiezen voor geperforeerd of niet geperforeerd papier. Ons geperforeerde papier is voorzien van kleine gaatjes, wat voor diverse gebruiksdoelen gewenst is. Als je geperforeerd keukenpapier wenst, kun je ook onze grootverpakking van de reguliere keukenrol bestellen. Ieder pak bestaat uit maar liefst 32 rollen.

Kies voor de passende eigenschappen

Wil je graag dat je keukenpapier meer absorbeert? Dan kun je kiezen voor de papierrollen met tweelaags papier. Dit papier is vaak steviger en absorbeert meer vloeistof. Uiteraard kun je ook kiezen voor enkellaags papier. Wil je zeker weten dat de papierrol in de dispenser past? Bekijk dan de afmetingen van de rol. Ook de lengte van het papier op de rol vermelden we altijd bij onze producten. Zo weet je precies hoeveel papier je op een rol kunt verwachten. 


Wil je meer weten over je bestelling van keukenpapier bij groothandel Maeso? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van onze papierrollen.