Print catalogus

Papieren handdoekjes

Wilt u graag papier handdoekjes pak of per pallet? Dan bent u bij Maeso aan het juiste adres. Met een ruim assortiment papieren handdoekjes voor onder andere dispensers van onder andere Tork of Kimberly Clark, bent u verzekerd van kwaliteit. Daarnaast kunnen wij u te allen tijde de meest voordelige prijzen garanderen. Bij Maeso kunt u als bedrijf of particulier eenvoudig grote aantallen papieren handdoekjes aanschaffen. Zo hebben wij diverse formaten in zowel een 1 laags als een 2  laags uitvoering. Wat voor papieren handdoekjes u ook nodig heeft, bij Maeso kunt u het vinden.

10 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Multifold  en Z-vouw papieren handdoekjes

Heeft u als bedrijf of particulier kwalitatieve Z- vouw of multi fold papieren handdoekjes nodig? In de webshop van Maeso kunt u terecht voor Z- vouw en multi fold papieren handdoekjes.

Multifold papieren handdoekjes

Multi fold papier handdoekjes zijn handdoekjes die meerdere malen zijn opgevouwen. Zo heeft u een groter oppervlak na het uitvouwen en wordt het afdrogen van uw handen eenvoudig gemaakt.

Z-vouw papieren handdoekjes

Z-vouw papieren handdoekjes zijn papieren handdoekjes die in een z-vorm (zig-zag) zijn gevouwen. Dit maakt het gemakkelijk om een ​​enkele papieren handdoek uit te nemen zonder dat er meerdere uit de dispenser komen. De z-vouw is een van de populairste manieren om papieren handdoekjes te vouwen en te dispenseren.


Recycled, cellulose en cellulose mix, wat is het verschil?

De handdoekjes in het assortiment van Maeso zijn gemaakt van een hoogwaardige materiaal. Door het gebruikte materiaal zijn de handdoekjes goed in het absorberen van vocht en wordt vuil eenvoudig opgenomen.

  • Recycled papieren handdoekjes

Recycled papieren handdoekjes zijn gemaakt van gerecycled papier, dit betekent dat het papier dat wordt gebruikt om de handdoeken te maken eerder is gebruikt en opnieuw is verwerkt. Dit kan bestaan uit oude kranten, kartonnen verpakkingen en andere soorten papierafval. Recycled papieren handdoekjes zijn een milieuvriendelijke keuze omdat het hergebruik van papier helpt bij het besparen van bomen en energie.

  • Cellulose papieren handdoekjes

Cellulose papieren handdoekjes zijn gemaakt van cellulosevezels, die worden gewonnen uit houtpulp. Dit zorgt voor een stevige en absorberende handdoek. Cellulose papieren handdoekjes zijn vaak meer duurzaam dan andere soorten papieren handdoekjes en kunnen langer meegaan voordat ze uitgeput zijn.

  • Cellulose mix papieren handdoekjes

Cellulose mix papieren handdoekjes zijn een mengsel van cellulose en gerecycled papier. Dit zorgt voor een evenwicht tussen duurzaamheid en prijs. Deze handdoeken zijn vaak goedkoper dan cellulose handdoeken en beter voor het milieu dan niet-gerecyclede handdoeken.


Papier handdoekjes voor dispensers

Bent u op zoek naar papieren handdoekjes voor dispensers? Bij Maeso kunt u terecht voor de juiste pasvorm. Zo hebben wij papieren handdoekjes voor Tork dispensers, maar ook voor Kimberly Clark of andere merken. Voor het aanschaffen raden wij u aan om te kijken of de betreffende handdoekjes passen in de dispenser. Zo bent u verzekerd van de juiste pasvorm en voorkomt u problemen. Bent u op zoek naar kwalitatieve dispensers voor facilitair gebruik of voor andere doeleinden? Ontdek dan het brede dispenser assortiment van Maeso. Als u vragen heeft als u twijfelt over de juiste combinatie, kunt u te allen tijde terecht bij de klantenservice van Maeso. We staan klaar voor uw vragen.

Zowel meerlaags als enkellaags

Bij sommige toepassingen geeft u de voorkeur aan meerlaags of juist enkellaags. Zo zijn meerlaagse papieren handdoekjes beter in het absorberen van vocht. Als de absorptie van vocht minder noodzakelijk is, dan kunt u kiezen voor de enkellaagse variant. Enkellaagse papieren handdoekjes zijn voordeliger dan de meerlaagse en kunt u voor de laagste prijs in Nederland bij Maeso aanschaffen. Als u als particulier of bedrijf vragen heeft omtrent de juiste toepassing, kunt u ons altijd contacteren. We geven u graag advies, zodat u de juiste papieren handdoekjes aanschaft. 

Papier handdoekjes in bulk aanschaffen doet u bij Maeso

Of u nu meerlaagse of enkellaagse papieren handdoekjes nodig heeft, bij Maeso kunt u ze eenvoudig online aanschaffen. Wij kunnen de handdoekjes tegen zeer voordelige prijzen aanbieden. Zo zijn wij voor meerdere artikelen in dit assortiment de goedkoopste van Nederland en België! Bijkomend voordeel is dat u een grote hoeveelheid in één keer kunt afnemen en verzekerd bent van een snelle levering. Bij vragen kunt u rekenen op snel en persoonlijk contact. U heeft bij Maeso toegang tot alle topmerken en afrekenen is veilig en gemakkelijk via uw eigen bankomgeving. Bestelt u meer dan € 225,- bij ons? Dan vervallen de verzendkosten!