Print catalogus

Tapijtreiniging

Heb je een schoonmaakbedrijf en wil je er van op aan kunnen dat je altijd een volledige tapijtreiniging realiseert? Bestel dan je reinigingsmiddel bij groothandel Maeso. We hebben diverse middelen voor tapijtreiniging op voorraad. Zo kun je bij ons de juiste tapijtshampoo vinden voor je schoonmaakklus. Bovendien kun je bij ons gemakkelijk grote hoeveelheden bestellen. Hierbij profiteer je van voordelige prijzen.

Welke reinigingsmiddelen voor tapijtreiniging?

Bij ons kun je diverse reinigingsmiddelen bestellen die je verzekeren van een volledige tapijtreiniging. Zo hebben we producten van het merk Kiehl in ons assortiment. Van diverse merken kun je reinigingsmiddelen zoals tapijtshampoo bestellen. Daarnaast kun je ook kiezen voor een tapijt sproei- en extractiereiniger. Dit is reinigingsmiddel dat is geoptimaliseerd voor gebruik met een reinigingsapparaat voor tapijt. 

Welk middel je kunt gebruiken voor de tapijtreiniging is vooral afhankelijk van de apparatuur die je gebruikt en het materiaal van het tapijt. Daarom is het van belang om voordat je met de tapijtreiniging start, het tapijt te inspecteren. 

Profiteer van de grootverpakkingen bij Maeso

Bij Maeso kun je gemakkelijk grote hoeveelheden reinigingsmiddel voor tapijtreiniging bestellen. Veel van onze reinigingsmiddelen zijn beschikbaar in verpakkingen met een inhoud van 10 liter. Dit vloeibare reinigingsmiddel is vaak bedoeld voor gebruik met een specifiek apparaat voor tapijtreiniging. Hiervoor is het vaak noodzakelijk om het reinigingsmiddel te verdunnen met water. Je hoeft hiervoor geen heet water te gebruiken. Wel reinigt lauw water vaak beter dan koud water.

Weinig schuimvorming

Veel van onze reinigingsmiddelen zijn gemakkelijk te gebruiken en werken fijn. Zo bieden we je diverse opties waarbij de formule geoptimaliseerd is om schuimvorming te remmen. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel de tapijtreiniging voltooien zonder het tapijt intensief te hoeven spoelen met water om het schuim te verwijderen. Dit maakt het ideaal voor gebruik met een apparaat voor tapijtreiniging. Daarbij ben je altijd verzekerd van een grondige reiniging en desinfectie.

Pak vlekken gericht aan met een vlekverwijderaar voor tapijt

Wil je enkel een lokale vlek verwijderen of een plek op het tapijt extra behandelen? Dan kun je voor een speciale vlekverwijderaar kiezen. Een vlek verwijderaar is de perfecte aanvulling op je tapijtreiniging wanneer je te maken hebt met lastige vlekken. Vaak is de vlekverwijderaar verkrijgbaar in een kleine sproeifles. Dit maakt het aanbrengen van het reinigingsmiddel gemakkelijk. De vlekverwijderaar is meestal niet verkrijgbaar in een groot formaat. Daarentegen kun je wel een gemakkelijke grootverpakking bij ons bestellen. Denk hierbij aan zes flessen in een enkele verpakking.

Wees zeker van een grondige tapijtreiniging

Een grondige tapijtreiniging is enkel te realiseren met de juiste reinigingsmiddelen. Deze kun je namelijk gebruiken met de grondige reinigingsmachine. Met deze machine kun je tot diep in de stoffen vezels schoonmaken. Door de combinatie van sproeien en zuigen, wordt het oppervlak ook relatief droog achtergelaten. Hierdoor kun je het ook op andere stoffen oppervlakken inzetten. 

Wil je verzekerd zijn van een goede schoonmaak bij je tapijtreiniging? Bestel je schoonmaakmiddelen dan bij Maeso en profiteer van de voordelen van een groothandel. Heb je vragen over onze producten voor tapijtreiniging? Neem dan gerust contact met ons op.