Over ons

Wanneer het aankomt op disposables is het van groot belang dat u kunt rekenen op de ervaring en verantwoording van uw leverancier. MAESO B.V. | The Disposable Company specialiseert zich al jaren in het leveren van wegwerp producten voor uiteenlopende bedrijfstakken. Dit doen wij op milieuvriendelijke wijze en leveren uitsluitend de hoogste kwaliteit aan u en uw onderneming.

Ambitieus en doordacht

Met onze ambitieuze strategie zorgen we ervoor dat uw organisatie goed wordt bevoorraad met wegwerp producten die echt iets toevoegen.

Meer dan 50.000 producten, verdeeld over verschillende branches.

Dit betekent dat MAESO B.V. u voorziet van disposables in het medische segment, de horeca, de industriebranche, maar ook in de facilitaire hoek en vastgoed.

Door altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen, zorgen wij dat u volop kunt profiteren van onze kennis, ervaring én passie.

Een persoonlijke aanpak

MAESO B.V. is gevestigd in Amersfoort. Op een menselijke manier houden wij de communicatielijnen kort en zorgen we dat u en de medewerkers in uw onderneming kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak.

Met een stevige nadruk op samenwerking zorgen we dat u altijd toegang heeft tot de wegwerp producten die uw werk gemakkelijker en efficiënter maken.

Dit doen wij natuurlijk niet alleen voor onze klanten die op zoek zijn naar wegwerp producten in Amersfoort en omstreken.

Wij zijn trots leverancier van een groot aantal bedrijven in binnen- én buitenland.

Het product dat past bij uw plannen

Voor horeca ondernemingen zorgde MAESO B.V. voor een brede selectie van hoge kwaliteit wegwerp bestek, borden, drinkbekers en andere producten.

Disposable koffiebekers zijn populair bij onze klanten in verschillende branches.
Denk bijvoorbeeld aan wegwerp koffiebekers in de vastgoed sector, ziekenhuizen of in logistics.

Voor de medische wereld specialiseren wij ons in belangrijke zaken, zoals wegwerp naalden, doekjes en vele andere belangrijke producten.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Onze vriendelijke medewerkers vertellen u graag over alles dat wij voor u kunnen doen.