Print catalogus

Stofwissers

Bent u als professioneel schoonmaakbedrijf, ziekenhuis, zorginstelling of als particulier op zoek naar kwalitatieve stofwissers voor goede prijzen? Ontdek dan het assortiment stofwissers bij Maeso. U bent verzekerd van stofwissers van sterke merken. Voor elke schoonmaaktoepassing heeft Maeso een stofwisser voor u. Bent u benieuwd onze stofwissers? Ontdek dan het assortiment!

Wat is een stofwisser en waar worden ze voor gebruikt?

Een stofwisser is schoonmaakartikel om zo efficiënt mogelijk stof te verwijderen van bepaalde ruimtes. Het is vaak mogelijk om de zool te verwisselen of dat het gewricht wendbaar is in alle richtingen. Op een stofwisser is het bovendien mogelijk om bijvoorbeeld een doek, schuimzool of ander soort wisser te bevestigen. U kunt met een stofwisser eenvoudig en efficiënt een bepaalde ruimte schoonmaken. 

Divers aanbod stofwissers

Of het nu gaat om een stofwisdoekhouder, schuimzool, stofwisser met of zonder schuimpad of een professionele aluminium of kunststof stofwisser. Bij Maeso vindt u voor elke toepassing de juiste stofwisser. U kunt bovendien rekenen op veel meer toevoegingen aan ons assortiment. Zo kunt u als professioneel schoonmaakbedrijf of als particulier, een hoogwaardige stofwisser bij Maeso aanschaffen. 

Verschillende afmetingen

U kunt stofwissers met verschillende afmetingen bestellen bij Maeso. Zo heeft u bijvoorbeeld voor de ene toepassing een veel kleinere stofwisser nodig, dan bij een andere toepassing. Voor iedere toepassing kunt u een hoogwaardige stofwisser aanschaffen. We raden u aan om de afmetingen goed te controleren, voordat u ze gaat bestellen. Zo voorkomt u onnodig retourneren en weet u zeker dat de betreffende stofwisser past. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met ons. We geven u graag aankoopadvies.

Waarom kiezen voor stofwissers van Maeso?

Bij Maeso kunt u terecht voor verschillende soorten stofwissers voor diverse toepassingen. Uiteraard kunt u rekenen op een goede prijs en de mogelijkheid om veel verschillende stofwissers aan te schaffen. Bij vragen over onze stofwissers, kunt u rekenen op persoonlijk contact. U heeft verschillende betaalmogelijkheden en op rekening betalen is ook mogelijk. Is uw bestelwaarde hoger dan €225,-? Dan is de verzending geheel kosteloos.

Bestel stofwissers eenvoudig bij Maeso

Wilt u als bedrijf of particulier een groot aantal stofwissers afnemen? Bestel ze dan eenvoudig in de webshop van Maeso. Bij Maeso kunt u profiteren van de zeer voordelige prijzen en is een grote kwantiteit geen enkel probleem. De stofwissers zijn enkel van hoogwaardige merken, zodat de eindgebruiker verzekerd is van kwaliteit. Selecteer het aantal dat u denkt nodig te hebben en plaats ze in de in de winkelwagen. Vanuit daar kunt u ze veilig in een eigen betaalomgeving betalen. Uiteraard kunt u rekenen op een snelle verzending.

Meer info over onze stofwissers?

Heeft u een vraag over onze stofwissers of wenst u advies omdat u twijfelt over het product? Neem gerust contact op met Maeso. Omdat wij dagelijks bezig zijn met onze producten, praten wij u graag bij. Heeft u een vraag over uw zending of wilt u iets retourneren? Ook dan kunt u contact opnemen met ons. Bel voor direct contact tijdens kantooruren naar +31 (0)33 - 4669 428 of stuur een mail naar info@maeso.nl.