Visie en missie

Naast de levering van high quality, scherp geprijsde disposable producten zorgt MAESO B.V. ook voor de productie van broodnodige wegwerp producten voor uw onderneming. Zo bieden wij dus naast een zeer breed en stabiel assortiment A-merken óók disposable producten op maat.

Hiervoor maken wij gebruik van "Tailor Made One-Stop-Shop Produkt Portfolio & Services".
Dit betekent niets minder dan een zeer klantgerichte werkwijze, die bovendien flexibel en persoonlijk is.

Onze producten én services zijn van de hoogste kwaliteit. Met korte lijnen in de communicatie en een persoonlijke aanpak staan wij altijd klaar voor u en uw medewerkers.

Als specialist in diverse branches zijn wij dé leverancier van disposable producten in een wel heel brede markt.
Met meer dan 50.000 producten in ons brede assortiment zorgt MAESO B.V. voor uitgebreide toelevering voor deze segmenten:

Medical

Klinieken, ziekenhuizen en dokterspraktijken rekenen op de kwaliteit van onze wegwerp naalden, doekjes en canules. Injectiemateriaal, wondzorg, maar ook lakens & onderleggers vormen een groot deel van ons brede assortiment. Alles voor verzorging, chirurgie en hygiëne vindt u bij MAESO B.V.

Horeca

Naast wegwerp bestek, borden, drinkbekers en disposable chopsticks zorgen wij in ons assortiment voor een brede selectie van producten die uw horeca onderneming goed kan gebruiken. Bar supplies, horecakaarsen, disposable servetten en belangrijke zaken voor de horeca keuken zoals folie en keukenpapier vindt u in het brede assortiment van MAESO B.V.

Industrie

Ook de industriële bedrijven kunnen rekenen op de meer dan 50.000 wegwerp producten die in het assortiment van MAESO B.V. te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan papieren rollen, werkdoeken, industriezeep en handschoenen.

Vastgoed

Voor de vastgoed sector heeft MAESO B.V. een breed aanbod van belangrijke disposables verzorgd. Van reinigingsmiddelen en afvalbeheer tot wegwerp koffiebekers.

Facilitair

Facilitaire diensten maken dankbaar gebruik van de brede selectie disposables die wij aanbieden in de webshop. Sponzen & doekjes, veeg & borstelmateriaal, afvalbeheer, reinigingsmiddelen, mopemmers en werkwagens.

Disposables op maat

Kortom, MAESO B.V. is dé leverancier voor al uw disposable producten. Een brede selectie A-merken, maar ook disposables die MAESO in samenwerking met de leveranciers selecteert vormen een prachtig assortiment waar uw onderneming uit kan kiezen. Met onze persoonlijke aanpak verzorgen wij de levering van alle wegwerp artikelen die uw onderneming nodig heeft. Heeft u vragen of wilt u praten over een samenwerking met MAESO B.V.?

Neem contact op met onze vriendelijke klantenservice.