Print catalogus

Toiletpapier

Wilt u zakelijk of particulier een grote hoeveelheid toiletpapier afnemen? Dan bent u bij Maeso aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u diverse soorten en maten toiletpapier. Zo hebben wij traditioneel toiletpapier, compact toiletpapier, jumbo rollen, doprollen, toilettissues, coreless toiletpapier, toilet tissue Bij Maeso bent u verzekerd van kwaliteit tegen lage prijzen. Voor elke sanitaire ruimte hebben wij het juiste toiletpapier en dat kunt u eenvoudig bestellen via Maeso.

19 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Diverse soorten toiletpapier

Bij Maeso kunt u terecht voor de meest uiteenlopende soorten toiletpapier. Zo hebben wij voor meerdere dispensers passend toiletpapier, maar ook de traditionele rollen die u eenvoudig kunt ophangen. In ons assortiment vindt u verschillende soorten materialen toiletpapier, zoals gerecycled,cellulose, en cellulose mix papier. Bij Maeso kunt u deze per colli of per pallet bestellen tegen lage prijzen en bent u verzekerd van een snelle verzending.

  • Gerecycled toiletpapier

WC-papier gemaakt van gerecycled materiaal is gemaakt van oud papier dat is verwerkt tot nieuwe vellen. Dit is een duurzame optie omdat het hergebruik van papier helpt om bomen te besparen en afval te verminderen.

  • Cellulose toiletpapier

WC-papier gemaakt van cellulose is gemaakt van houtpulp. Cellulose is een natuurlijk materiaal dat vaak uit bomen wordt gehaald, waardoor het minder duurzaam is dan gerecycled papier.

  • Cellulose-mix toiletpapier

toiletpapier gemaakt van cellulose-mix is een combinatie van cellulose en gerecycled materiaal. Dit maakt het een meer duurzame optie dan alleen cellulose, omdat het hergebruik van papier de hoeveelheid bomen die nodig zijn voor productie vermindert.


Toilet- en WC papier voor toiletrol dispensers

Bent u op zoek naar toiletpapier passend voor uw toiletrol dispensers? Bij Maeso hebben wij diverse soorten dispensers in het assortiment opgenomen. Deze verschillende soorten rollen kunt u in de bijbehorende toiletrol dispensers plaatsen voor efficiënt gebruik. Naast toiletpapier hebben wij ook papieren handdoekjes voor in een handdoek dispenser opgenomen in ons assortiment.

Enkellaags en meerlaags toiletpapier

Bij Maeso heeft u de keuze uit zowel enkellaags als meerlaags toiletpapier. Het verschil zit hem vooral in de absorptie van vocht, maar ook hoe het papier aanvoelt. Zo is meerlaags robuuster en in het algemeen fijner in gebruik. Enkellaags toiletpapier is een relatief goedkopere variant en heeft een lager absorberend vermogen. Bij sommige toepassingen kunt u zeker gebruikmaken van de enkellaagse varianten. 

Heeft u vragen over onze dispensers of andere toebehoren? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We geven u graag aankoopadvies zodat u verzekerd bent van de juiste producten.

Waarom toiletpapier bestellen bij Maeso?

Bij Maeso kunt u terecht voor al uw disposables, facilitaire en medische producten. U heeft direct alle topmerken onder één dak en bent verzekerd van zeer voordelige prijzen. Bij vragen kunt u rekenen op persoonlijk contact, waarbij u ten alle tijden snel van dienst kunnen zijn. Producten bestelt u veilig en eenvoudig via uw eigen bankomgeving. Daarnaast is het mogelijk om op rekening bij ons te bestellen. Is uw bestelwaarde meer dan € 225,-? Dan betaalt u geen verzendkosten.

Toiletpapier bestelt u bij Maeso

Wat voor toiletpapier u ook nodig heeft, in het ruime assortiment van Maeso gaat u het vinden. Zo heeft u keuze uit diverse soorten wc rollen, zowel enkellaags als meerlaags. Daarnaast hebben wij verschillende dispensers waarin u de rollen kunt plaatsen. toiletpapier bestelt u eenvoudig en voordelig bij Maeso!