Print catalogus

Papieren rollen

Werk je in de industrie of heb je een werkplaats? Dan is het altijd handig om poetspapier binnen handbereik te hebben. Bij groothandel Maeso kun je gemakkelijk papieren rollen bestellen voor diverse branches. We hebben verschillende soorten papier op rol. Zo kun je denken aan keukenpapier of industrieel poetspapier voor de snelle schoonmaak in werkplaatsen.

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Papieren rollen voor industrie

Bij Maeso stellen we je graag in staat om je werkplek schoon te houden. Je kunt bij ons daarom papieren rollen bestellen die speciaal geschikt zijn voor gebruik in de industrie en andere werkplaatsen. Een industrierol van ons staat garant voor een sterke absorbatie. Anders dan keukenpapier is dit papier namelijk dikker en steviger. Hierdoor is het geschikt voor het snel opruimen van vuil. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vet voor mechanische onderdelen, gemorste verf of andere vloeibare substanties. 

Welke papieren rollen bestellen bij Maeso?

We bieden je veel opties in papier op rol voor tijdens het werken. Maar hoe kun je nu zeker weten dat het poetspapier doet wat het moet doen? Je kunt je keuze in papier laten leiden door je situatie. Zo is het handig om te weten wat voor soorten vlekken het papier voor gebruikt wordt. Daarnaast kun je kijken wat de capaciteit is van je dispenser of rolhouder. Bovendien kun je ook letten op de zachtheid van het papier. 

Papier in verschillende kleuren

Gebruik je papieren rollen op een locatie waar eten wordt bereid? Dan kun je het best voor onze papieren rollen in het blauw kiezen. De eventuele resten van het papier vallen door deze kleur op. Zo wordt het gemakkelijker om een goede hygiëne te behouden in de horeca. Uiteraard is papier in de kleur blauw ook geschikt voor andere toepassingen. De andere kleuroptie in ons assortiment is wit. 

Extra stevig papier voor de industrie en werkplaats

In een omgeving zoals een werkplaats bevelen we vaak onze industrierollen aan. Dit is papier dat extra stevig is. Zo kun je gebruik maken van papier dat uit meerdere lagen bestaat voor betere absorbatie. Kies daarbij voor verlijmd papier. Dit is meerlaags papier waarvan de lagen aan elkaar zijn vastgelijmd. Afhankelijk van de hoeveelheid vocht die je wilt kunnen absorberen, kun je de opties dus toespitsen op je eigen gebruik.

Sterk, maar ook zacht

We bieden je in ons assortiment ook verschillende opties wat betreft materiaal. Zo kun je uiteraard kiezen voor reguliere papieren rollen. Daarnaast hebben we ook meerdere papieren rollen van cellulose beschikbaar. Cellulose bestaat uit vezels van plantaardige materialen. Dit kan bijvoorbeeld katoen zijn. Dit maakt het papier zachter dan tissue papier, maar wel zo sterk als gewoon papier. 

Altijd de juiste papieren rollen bij Maeso

Bij groothandel Maeso vind je papieren rollen met diverse specificaties. Voor ieder doeleinde hebben we geschikt papier. Bovendien zijn onze papieren rollen beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo kun je altijd een rol vinden die in jouw dispenser past. Wil je meer informatie over ons papier of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.