Print catalogus

Disposable instrumentarium

Hoogwaardige disposable instrumenten van MAESO

MAESO B.V. levert een totaalconcept van hoogwaardige disposable instrumenten. Deze worden in Nederland geassembleerd, verpakt en gesteriliseerd. Ons aanbod springt er in de markt uit door zijn volledigheid, superieure kwaliteit en ongeëvenaarde service. Wij leveren disposable chirurgische instrumenten van de hoogste kwaliteit, vervaardigd uit gerecycled roestvrijstaal, waarmee wij de continuïteit van topkwaliteit waarborgen. Hierdoor kunnen medische professionals hun werk verrichten met instrumentarium dat aan alle eisen voldoet.

Onze producten zijn uitgerust met een niet-toxische kleurcodering, een unieke code voor elk type instrument en een duidelijk symbool voor eenmalig gebruik. Daarnaast zijn al onze producten voorzien van een CE-markering.

De premium disposable chirurgische instrumenten van MAESO B.V. bieden talrijke voordelen:

Exclusieve Verpakking

MAESO B.V. verpakt de eenmalig te gebruiken instrumenten in stevige blisters, met gebruik van Tyvek of papier voor optimale bescherming. Indien noodzakelijk, worden beschermkapjes geplaatst over de instrumenten om de verpakking intact te houden.

Gegarandeerde steriliteit

Onze eenmalige instrumenten behouden hun steriliteit voor een periode van vijf jaar dankzij de toepassing van EO-sterilisatie.

Nikkelarm ontwerp

MAESO B.V. vervaardigt al zijn instrumenten uit nikkelarm roestvrij staal, wat de kans op extreme corrosie minimaliseert, zelfs als de instrumenten per ongeluk in het CSA-proces terechtkomen.

Kleuronderscheid

MAESO B.V. waarborgt onmiddellijke herkenbaarheid van onze eenmalig te gebruiken instrumenten door een heldere, niet-toxische kleurcodering. Dit elimineert elke mogelijkheid van verwarring met herbruikbaar instrumentarium.

Kwaliteitsconsistentie

Door strikte kwaliteitscontroles voor en tijdens het verpakkingsproces garandeert MAESO B.V. de hoogste kwaliteitsstandaard voor onze eenmalig te gebruiken instrumenten, zodat u altijd op onze producten kunt rekenen.

Verantwoorde productie

Bij MAESO B.V. verzekeren wij dat ons disposable instrumentarium uitsluitend wordt geproduceerd door fabrikanten die lid zijn van de Surgical Instruments Manufacturers Association (SIMAP) en de International Labor Organization (ILO), en die ISO-gecertificeerd zijn of een vergelijkbare certificering bezitten. Zo staan we garant voor de afwezigheid van kinderarbeid in het productieproces van onze instrumenten.

Gegarandeerde leveringscontinuïteit

Wij zorgen voor een betrouwbare levering van onze disposable instrumenten. We regelen het verpakken en steriliseren in Nederland en houden altijd een voorraad voor drie maanden aan. Met ons maandelijkse controlesysteem passen we ons snel aan bij veranderende behoeftes, zodat we tekorten en nabestellingen voorkomen.

Efficiënte logistiek

Met MAESO B.V. behoren logistieke uitdagingen zoals transport, schoonmaak, en hersterilisatie van herbruikbaar instrumentarium tot het verleden.

Kostenvoordelig

Het gebruik van MAESO's disposable instrumentarium is vaak voordeliger dan de terugkerende kosten voor hersterilisatie, reparatie, transport, en de aanschaf van nieuw herbruikbaar instrumentarium.

Op maat gemaakt

MAESO B.V. blinkt uit in het vervaardigen van op maat gemaakte instrumenten. Door aandachtig te luisteren naar onze klanten, leveren wij toegevoegde waarde die precies aansluit bij hun behoeften.

Voortdurende innovatie

MAESO B.V. zet zich onophoudelijk in voor de ontwikkeling van innovatieve disposable instrumenten, met als doel onze totaalservice steeds verder te verbeteren. Door nauw samen te werken met professionals in de gezondheidszorg, slagen we erin om producten te ontwerpen die naadloos aansluiten bij de hedendaagse medische praktijk.

Uitgebreid assortiment

MAESO B.V. biedt een ongeëvenaarde reeks aan met meer dan 20.000 unieke instrumenten, waaronder curettes, wondhaken, arterieklemmen, biopsietangen, cathetertangen, probes, sondes, scharen, doekklemmen, kogeltangen, korentangen, naaldvoerders, scherpe lepels, pincetten, scalpels, speculums, micro canules, en wondspreiders.

Breed inzetbaar

Onze producten zijn breed inzetbaar in diverse medische velden, waaronder dermatologie, verloskunde, gynaecologie, huisartsenposten, intensive care, laboratoria, militaire chirurgie, operatiekamers, oogheelkunde, kaakchirurgie, KNO, plastische chirurgie, spoedeisende hulp, tandheelkunde, trauma, IVF en op verpleegafdelingen.