Print catalogus

Curettes

Bent u als medische deskundige, tandarts, specialist of dermatoloog op zoek naar kwalitatieve curettes? Maeso heeft een kwalitatief assortiment curettes van gerenommeerde fabrikanten. De curettes komen in handige bulkverpakkingen, zodat u gelijk een groot aantal kunt aanschaffen. Bovendien heeft u de keuze uit diverse maten curettes. Zo heeft u voor elke toepassing, een passende curette in de hand. Bent u benieuwd naar onze kwalitatieve curettes? Bekijk dan het assortiment van Maeso!

Wat is een curette?

Een curette is een lepelvormig instrument met een scherpe rand en in het midden een opening. De curette wordt voornamelijk gebruikt in de gynaecologie en de dermatologie.

Waar worden curettes voor gebruikt?

Een curette heeft meerdere gebruiksdoeleinden. Zo wordt een curette bijvoorbeeld gebruikt bij het verwijderen van ziekelijk veranderd slijmverlies, resten van een (afgestoten) vrucht in de baarmoeder. Men spreekt dan over een curettage. Het instrument wordt ook gebruikt door tandartsen. Een curette wordt dan gebruikt voor het effectief verwijderen van tandsteen. Het grootste gedeelte tandsteen wordt echter verwijderd door een ultrasoon apparaat. De curette wordt vaak in combinatie met een scaler gebruikt. Voor dermatologie wordt de curette ook gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van goedaardige aandoeningen die boven de huid steken, verwijderen van dood weefsel of voor het verwijderen van de zweetklieren bij hyperhidrose. 

Vervang curettes tijdig

Het is belangrijk om regelmatig uw instrumenten zoals curettes en scalers te controleren op scherpheid of schade. Het scherpe deel van de curette moet te allen tijde zeer scherp zijn. Met botte instrumenten vergroot u de kans op weefselbeschadiging. Bovendien is het werken met nieuwe of scherpe instrumenten minder vermoeiend. Met kwalitatieve scherpe curettes doet u de patiënt, maar ook uzelf als specialist een plezier. 

Waarom kiezen voor curettes van Maeso?

Bij Maeso kunt u terecht voor diverse soorten curettes met verschillende afmetingen. Als specialist met een grote klantenkring heeft u regelmatig nieuwe curettes nodig. Bij Maeso kunt u zeer voordelig bulkverpakkingen met curettes aanschaffen. Bij vragen kunt u rekenen op snel en persoonlijk contact. U betaalt in een eigen bestelomgeving en op rekening bestellen is mogelijk. Bovendien profiteert van een kosteloze verzending met een bestelwaarde van €225,- of meer. Na uw bestelling kunt u rekenen op een snelle levering.

Bestel curettes eenvoudig bij Maeso

Voor het bestellen van kwalitatieve curettes gaat u naar de webshop van Maeso. U kunt rekenen op voordelige prijzen en een snelle levering. Met ons ruime assortiment curettes en diverse maten van verschillende sterke merken, bent u verzekerd van de juiste curettes voor uw praktijk. Als u curettes wilt bestellen, kies dan altijd de juiste maat en het aantal wat u nodig denkt te hebben. U kunt ze dan in de digitale winkelwagen plaatsen en eenvoudig betalen.

Meer info over onze curettes?

Heeft u een vraag over onze curettes of wilt u graag advies? Neem gerust contact op. Bij Maeso kennen wij onze producten als geen ander. We vertellen u graag meer over het product en de mogelijkheden tot bestellen. Voor direct contact kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op +31 (0)33 - 4669 428 of stuur een mail naar info@maeso.nl