Print catalogus

Chirurgische pleisters

Pleisters zijn zeer veelzijdige hulpmiddelen die in diverse formaten en vormen beschikbaar zijn. De hoofdfunctie van een pleister is het beschermen van een wond. Het voorkomt dat vuil en bacteriën in een open wond komen. Dit kan namelijk infecties veroorzaken waardoor de situatie van de patiënt ernstig kan verslechteren. Bij Maeso bieden we je de mogelijkheid om diverse soorten pleisters te bestellen. We zijn een groothandel, dus grote hoeveelheden pleisters bestellen is bij ons geen probleem.

Producten 1-24 van 41

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Diverse soorten pleisters

In onze categorie pleisters vind je uiteraard alle soorten pleisters voor medische doeleinden tot de standaard pleisters die vrijwel iedereen in huis heeft. Buiten de rollen pleisters die je zelf gemakkelijk op maat kunt knippen, bieden we ook pleisters voor grotere wonden. Denk hierbij aan onder andere aan eilandpleisters of infuus- en injectiepleisters. Hiermee kun je een wond volledig steriel afdekken.

De chirurgische pleisters van Maeso

Bij Maeso snappen we dat een reguliere pleister die vrijwel iedereen in huis heeft, voor medische doeleinden ontoereikend kan zijn. Daarom bieden we naast de gewone pleisters ook medische en chirurgische pleisters aan. Je kunt al deze pleisters in het formaat bestellen die je nodig hebt. Je hebt hierbij vaak de keuze uit een verpakking met of zonder dispenser. Met een dispenser kun je vaak makkelijker hygiënischer werken. Binnen de chirurgische pleisters bieden we je ook nog diverse opties. Zo kunnen we chirurgische wondpleisters of hechtpleisters leveren. Ook hebben we infuuspleisters in ons assortiment. 

Hechtpleisters en steri-strips

Buiten gewone en chirurgische pleisters vind je bij Maeso ook andere onderdelen. Denk hierbij aan hechtpleister of steri-strips. Steri-strips kun je gemakkelijk gebruiken om een kleine wond te dichten. Hiermee kun je veel littekenvorming voorkomen. Je kunt een openstaande wond dichttrekken met deze strips zodat de wondranden weer aan elkaar groeien. We hebben ook een ruime selectie formaten van verpakking voor leukopor en hechtpleister. Deze soorten pleisters zijn zeer veelzijdig en kunnen ook buiten het verbinden van wonden met pleisters worden gebruikt.

Diverse afmetingen en verpakkingshoeveelheden

We kunnen je eindeloos veel mogelijkheden bieden op het gebied van formaten van de verpakkingen. Zo kun je rolletjes leukopor al vanaf een aantal van 6 stuks bestellen. Verder vind je bij Maeso ook veel grotere verpakkingen. Denk hierbij aan een doos leukopor met maar liefst 12 of 24 stuks. Onze pleisters zijn te bestellen in nog grotere aantallen. Kies bijvoorbeeld voor een verpakking eilandpleisters met 50 of 60 stuks. Voor diverse pleisters heb je ook de keuze uit verschillende formaten. Zo kun je voor kleinere of grotere eilandpleisters kiezen afhankelijk van je behoeften en wensen.

Neem contact op bij advies en vragen

Weet je niet zeker welke pleisters of hoeveel verpakkingen je moet bestellen? Neem dan gerust contact op met Maeso. Als ervaren groothandel in medische benodigdheden voorzien we je graag van advies. Heb je een vraag over een van onze pleisters of andere producten? Ook dan kun je gerust contact met ons opnemen.