Print catalogus

Non Steriel

Ben je op zoek naar onsteriele gazen voor het reinigen of bedekken van wonden? Heb je grote hoeveelheden nodig tegen mooie tarieven? Dan ben je bij Maeso aan het juiste adres. Bij Maeso hebben we een breed assortiment onsteriele gazen van goede kwaliteit. Onsteriele gazen kun je voor veel toepassingen gebruiken waar niet direct steriel gewerkt hoeft te worden. Je bestelt onsteriele gazen makkelijk 24/7 in de webshop van Maeso!

9 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Wat zijn onsteriele gazen?

Onsteriele gazen worden veelal gebruikt voor het bedekken of reinigen van wonden en is bovendien een goede drager voor zalfverbanden. De gazen bestaan vaak uit meerdere lagen van kompressen en worden gemaakt van katoen of viscose. De gazen zijn ideaal om te gebruiken bij niet steriele medische handelingen zoals stomazorg, aanbrengen van zalf, afkoppelen van katheterzakken of het schoonmaken van een prothese of orthese. Als je ervoor wilt zorgen dat er geen restjes achterblijven, dan kies je voor onsteriele gazen. Als wonden geen groot infectiegevaar vormen kun je over het algemeen onsteriele gazen gebruiken.

Assortiment onsteriele gazen bij Maeso

Bij Maeso hebben een breed assortiment onsteriele gazen waaruit je kunt kiezen. Wij hebben onsteriele gazen van Mölnlycke, Paul Hartmann, Essity, Klinion, 3M, Lohmann & Rauscher etc. De onsteriele gazen van deze merken zijn van hoge kwaliteit en zijn voor verschillende toepassingen te gebruiken. Heb je onsteriele gazen nodig voor absorptie, reiniging, bescherming en/of ontsmetting van wonden? Wil je graag een grote hoeveelheid bestellen? Bestel dan onze handige bulkverpakkingen in de webshop van Maeso! Heb je nog vragen? Onze klantenservice staat voor je klaar. Je kunt contact opnemen door te bellen naar +31(0)33 - 4669 438 of email ons op info@maeso.nl!