Print catalogus

Operatie- en OK kleding

Bent u op zoek naar comfortabele chirurg kleding van hoge kwaliteit? Ontdek ons grote assortiment OK kleding in de webshop van Maeso. We leveren chirurg kleding van hoge kwaliteit die u optimaal beschermt en comfortabel zit. Naast kleding hebben wij een zeer uitgebreid assortiment disposables in verschillende segmenten zoals: medisch, industrie, horeca, facilitair en vastgoed.

Producten 1-24 van 31

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Maeso staat voor het op de voet volgen van de nieuwste ontwikkelingen en trends, zodat we ons kunnen onderscheiden van de rest. Als klant kunt u daar van profiteren!

Wat is operatie of OK kleding? 

Operatie of OK kleding is specifiek gemaakte kleding voor het opereren. De kleur van de kleding is altijd blauw of groen, omdat de kleur een rustgevend gevoel geeft voor zowel een nog wakkere patiënt als de chirurg zelf. Licht reflecteert namelijk niet op deze kleding en dat bevorderd de concentratie. Bovendien is bloed minder zichtbaar op deze kleur. De chirurg kleding is voor gebruik speciaal gereinigd en bevat minder bacteriën dan gewone kleding. Dit is essentieel, want bacteriën kunnen wondinfecties veroorzaken wat funest kan zijn voor de patiënt. De chirurg draagt de chirurg kleding vaak in combinatie met andere belangrijke medische kledingitems zoals een mondmasker, een muts, operatiejas, (spat) brillen en mouwovertrekken. Samen zorgen ze voor een goede bescherming voor zowel patiënt als chirurg.

Wat voor assortiment OK kleding heeft Maeso?

Maeso heeft een ruim assortiment chirurg kleding voor u beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan het omlooppak in verschillende maten, in bulk. Het omlooppak bevat een broek en shirt als set in een bulk verpakking. De kleding is een praktische oplossing voor zorgverleners. Zo heeft u in een omlooppak meer bewegingsvrijheid, comfort en uiteraard bescherming. De meest omlooppakken zijn wasbaar, zodat u ze kunt hergebruiken. 

Mutsen

Wij hebben ook chirurgische mutsen in bulk beschikbaar. De mutsen zijn een belangrijk onderdeel van chirurg kleding, omdat ze besmetting door bacteriën van het haar of de hoofdhuid voorkomen. Dit gebeur door het haar volledig te bedekken met een muts. Wij bieden verschillende soorten mutsen aan. Denk bijvoorbeeld aan een basismuts met elastiek of knooplint. De mutsen zijn verkrijgbaar zonder latex en in verpakkingen van 50 stuks. 

Mouwovertrekken

Ook hebben wij mouwovertrekken voor de chirurgie in ons assortiment. De steriele mouwovertrekken bieden bescherming tijdens bijvoorbeeld een operatie. Het voorkomt dat de chirurg in contact komt met de hulpmiddelen, zodat bacteriën zich niet kunnen verspreiden naar chirurgisch materiaal. Zo voorkomt u wondinfecties bij patiënten met chirurg kleding.  

Mondmaskers

We hebben ook een ruim assortiment mondmaskers in bulk van minimaal 50 stuks. De mondmaskers zijn van hoge kwaliteit, zijn waterbestendig en hebben een bacteriële filtratie-efficiëntie van gemiddeld 98%. Ze zijn verkrijgbaar met een striklint of oorlus en zijn comfortabel in gebruik. 

De voordelen van OK kleding van Maeso

Maeso biedt complete OK kleding van hoge kwaliteit met comfort! Het dragen van de juiste OK kleding draagt bij aan een goede bescherming voor zowel patiënt als chirurg. De chirurg kleding bij Maeso zit comfortabel en zorgt voor uitstekende bewegingsvrijheid. Naast de basis kleding bieden wij additionele producten in het segment zoals; mondmaskers, mutsen, mouwovertrekken en veiligheidsbrillen. Het totale pakket aan chirurgie kleding kunt u in onze webshop vinden.