Print catalogus

Skin markers

Een steriele skin marker is een essentieel hulpmiddel bij vrijwel iedere chirurgische ingreep. Met behulp van dit medische hulpmiddel worden markeringen op de huid aangebracht. Zo weet de chirurg waar gesneden moet worden en waar een incisie geplaatst kan worden. De steriele skin marker heeft veel weg van een pen, maar uiteraard moet een dergelijke marker steriel zijn. Tijdens een chirurgische ingreep is het namelijk belangrijk om uiterst hygiënisch te werken.

Hoe wordt een steriele skin marker gebruikt?

Een steriele skin marker zit altijd in een afgesloten verpakking en kan slechts één keer gebruikt worden. Na de ingreep wordt het hulpmiddel altijd weggegooid. Zo voorkomt men namelijk dat er kruisbesmettingen of infecties ontstaan. De steriele skin marker is veilig op de huid te gebruiken. Met behulp van de marker wordt zorgvuldig gemarkeerd waar gesneden moet worden of waar men de incisie kan plaatsen. De marker wordt echter ook wel gebruikt om aan te geven waar een tumor zich bevindt of waar men een biopsie kan afnemen. Een steriele skin marker is zo ontworpen dat deze goed in de hand ligt. Het is namelijk belangrijk dat de markeringen zorgvuldig worden aangebracht. 

Een steriele skin marker is onmisbaar

Tijdens een chirurgische ingreep volgt een chirurg altijd strenge procedures. Het is namelijk van belangrijk dat er geen fouten gemaakt worden. Met de steriele skin marker voorkomt men dat er op de verkeerde plek gesneden wordt. Bij een chirurgische ingreep wil men namelijk zo min mogelijk schade aanbrengen aan gezond weefsel. Dankzij de marker kan een chirurg extra nauwkeurig werken. Een huidmarker is dan ook onmisbaar bij een chirurgische ingreep.

Huidmarkers bestellen bij Maeso

Maeso is dé groothandel voor medische producten. We bieden dan ook verschillende steriele skin markers aan tegen scherpe prijzen. Uiteraard zijn de markers van hoge kwaliteit en geschikt voor medisch gebruik. We bieden markers van verschillende merken aan. Je hebt de keuze uit verpakkingen van 25, 36 of 50 stuks. Veel van de markers die we aanbieden worden inclusief een liniaal geleverd. Op die manier is de chirurg in staat om zeer rechte markeringen op de huid aan te brengen.

Bekijk ook onze overige medische producten

Naast dat je bij Maeso steriele huid- en skinmarkers kunt bestellen, bieden we ook veel andere medische producten aan. Je vindt bij ons allerlei benodigdheden voor een chirurgische ingreep. Zo ben je bij ons ook aan het juiste adres voor skin staplers en scheermateriaal. Heb je behalve skin markers ook andere medische producten nodig? Dan adviseren we je om ook de overige chirurgische accessoires in onze webshop te bekijken. Al onze medische producten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Heb je vragen of advies nodig? Neem contact op!

Krijg je graag advies bij het kiezen van de juiste chirurgische producten? Of heb je vragen over een specifiek type steriele skin marker uit onze webshop? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen je graag verder. Je kunt contact met ons opnemen door naar info@maeso.nl te mailen of door te bellen naar 033 4669 438.