Print catalogus

Afvalbakken

Ben je op zoek naar de beste manier waarop je jouw bedrijf netjes en schoon kunt houden? Met de afvalbakken van groothandel Maeso kun je op iedere locatie een passende oplossing voor afval realiseren. We bieden je de mogelijkheid om zowel binnen als buiten gepaste afvalbakken te plaatsen. Daarbij heb je uiteraard diverse opties die variëren in hygiëne mogelijkheden, afval bestemmingen en ideale locaties. Bekijk gerust ons aanbod en overweeg de beste oplossing voor jouw situatie.

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Welke soort afvalbak past in jouw situatie?

Bij Maeso kun je diverse soorten afvalbakken vinden. De eerste onderscheiding die je vaak maakt, is op basis van de locatie. We kunnen je een duidelijke onderscheiding bieden in afvalbakken voor binnen en buiten. Zo zijn onze afvaloplossingen voor buiten vaak zwaarder en steviger, waardoor ze tegen diverse weersomstandigheden bestand zijn. Verder is het mogelijk dat de afvalbak een afdak heeft waardoor het afval in de bak niet nat wordt. 

Open of gesloten

Afhankelijk van je situatie binnen in je bedrijf, kun je kiezen voor open of gesloten afvalbakken. Voor een strakker aangezicht kun je kiezen voor een afvalbak met een deksel. Dit is ook geschikt voor het inzamelen van geurend afval zoals resten van groenten en fruit. Ook zie je deze soorten afvalbakken meer voorkomen in de sanitaire voorzieningen. Open afvalbakken worden ook wel prullenbakken genoemd. Deze zijn vaak bedoeld voor het inzamelen van papier. Dit maakt prullenbakken vaak onmisbaar in kantoorruimtes, zeker bij de printers en kopieermachines. 

Afvalbakken bij Maeso met de juiste capaciteit

Bij Maeso kun je afvalbakken vinden met een grote variatie in de inhoud. Zo kun je prullenbakken van klein formaat bestellen voor kleine hoeveelheden afval in de kantoorruimtes. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om voor een groot formaat te kiezen. Dit is vooral handig wanneer je op een enkele dag of binnen een week veel afval inzamelt. Zo voorkom je het probleem dat de afvalbak snel vol zit. 

Afvalzakhouder of bak met binnenemmer

Een afvalzakhouder is ideaal wanneer je een oplossing nodig hebt voor veel afval. Deze manier van afval inzamelen biedt je namelijk meer ruimte voor de opslag van afval. Een afvalzakhouder heeft aan de binnenkant meer ruimte voor de afvalzak. Een reguliere pedaalemmer heeft aan de binnenkant een extra binnenemmer. Deze binnenemmer zorgt voor gemakkelijk verwijderen van het afval maar beperkt de ruimte voor afvalopslag. Afhankelijk van je wensen kun je kiezen voor een afvalzakhouder of bak met binnenemmer.

Afvalbakken en toebehoren

Bij groothandel Maeso kun je niet alleen de afvalbakken bestellen die je nodig hebt voor je bedrijf, maar ook allerlei toebehoren. Zo kun je gemakkelijk een grote hoeveelheid aan afvalzakken bestellen. Ook hierin bieden we je diverse opties. Onze afvalzakken komen namelijk in verschillende kleuren. Deze kleuren kunnen het gemakkelijker maken om het afval gescheiden te houden. Verder kun je de juiste maat bestellen zodat je de capaciteit van je afvalbak volledig benut.

Bestel volledig en voordelig bij Maeso

Alle afvalbakken en toebehoren dat je nodig hebt voor je bedrijf kun je bij Maeso bestellen. Als groothandel bieden we je het voordeel dat grote aantallen geen probleem zijn. Verder hebben we een divers aanbod met verschillende opties.