Print catalogus

Handdrogers

Bent u op zoek naar kwalitatieve handdrogers die u kunt plaatsen in kantoor, toilet of elders? Maeso heeft een breed assortiment handdrogers van diverse hoogwaardige merken. Zo hebben wij handendrogers in diverse uitvoeringen zoals RVS, kunststof of hoogglans en bent u verzekerd van kwaliteit tegen een goede prijs. We denken graag met u mee, zodat u de juiste handdroger kunt aanschaffen.

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Een handdroger van top merk Mediclinics

Wilt u een kwalitatieve handdroger aanschaffen om te plaatsen in het toilet? Bij Maeso kunt u handdrogers aanschaffen van het hoogwaardige merk Mediclinics. Mediclinics is een merk die zich gespecialiseerd heeft in facilitaire producten en zijn blij dat we deze producten kunnen aanbieden. In ons assortiment vindt u diverse uitvoeringen handdrogers en we helpen u graag bij de aanschaf. Zo bent u verzekerd van de juiste handdroger, die naast functioneel is ook goed past bij de omgeving waar het geplaatst wordt. 

Zowel een automatische als een handmatige uitvoering

Kiest u voor een automatische uitvoering of juist een handmatige? Bij Maeso heeft u keuze uit beide. Zo hebben wij handdrogers met een drukknop en handdrogers die zonder fysiek contact automatisch aan kunnen gaan. Een automatische handdroger heeft een sensor. Als u uw handen onder de droger plaatst, dan gaat de handdroger automatisch aan. Bij een handdroger met een drukknop dient de eindgebruiker de knop in te drukken zodat warme droge lucht wordt geblazen. 

Kiest u voor uitvoering RVS, hoogglans of kunststof?

Bij Maeso kunt u terecht voor handdrogers in diverse uitvoeringen. Zo heeft u keuze uit RVS, RVS hoogglans en een kunststof variant. Op die manier kunt u een handdroger goed matchen met de omgeving. Beide varianten zijn kwalitatief uitstekend en hebben enkel een andere uitstraling. Als u wenst voor een neutrale uitstraling, dan raden wij de kunststof varianten aan. Wilt u juist de degelijkheid van RVS en past het goed bij de omgeving waar het geplaatst dient te worden? Dan heeft u keuze uit zowel een standaard RVS als een hoogglans variant. 

Voordelen van Maeso

Wat voor disposables of facilitaire artikelen u ook nodig heeft, u vindt het in de webshop van Maeso. Tegen uitstekende prijzen kunt u diverse producten in bulk aanschaffen en bent u verzekerd van een snelle levering. Bij vragen kunt u rekenen op snel en persoonlijk contact. We adviseren u graag en helpen u aan het juiste product. Bij Maeso heeft u alle topmerken onder één dak en betaalt u veilig en eenvoudig in uw eigen bankomgeving. Bestelt u meer dan € 225,-? Dan vervallen de verzendkosten! 

Een handdroger aanschaffen doet u bij Maeso!

Wat voor type handdroger u ook nodig heeft, Maeso heeft de juiste voor u in het assortiment. Bij Maeso heeft u keuze uit diverse uitvoeringen. Zo hebben wij RVS, kunststof en hoogglans varianten, maar heeft u tevens keuze uit een automatische of een handmatige uitvoering. Daarnaast bieden wij handdrogers in zowel een speedflow en saniflow variant. Voor iedere toepassing heeft Maeso de juiste handdroger. In ons assortiment hebben wij enkel hoogwaardige merken en bent u te allen tijde verzekerd van kwaliteit.