Print catalogus

Medisch

Ben je op zoek naar groothandel in medische producten en disposables met een zeer uitgebreid assortiment? Dan ben je bij groothandel Maeso aan het juiste adres. Maeso biedt hoogwaardige producten die te gebruiken zijn in ziekenhuizen, zorginstellingen en klinieken. Je kunt zowel zakelijk als particulier producten kopen in de webshop. Benieuwd naar het assortiment medische producten van Maeso? Bekijk dan aan de linkerkant al onze categorieën. 

Medische producten voor ziekenhuizen, zorginstellingen en klinieken

Medische professionals hebben dagelijks verschillende medische producten nodig om patiënten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hygiëne speelt een grote rol in ziekenhuizen, zorghuizen en klinieken. Om een optimale hygiëne te waarborgen wordt er veelal gebruikt gemaakt van steriele producten. Denk daarbij aan injectiemateriaal, gazen en kompressen en chirurgische materialen. In de webshop van Maeso zul je al deze producten kunnen vinden.

Injectiemateriaal en spuiten

Maeso heeft een zeer ruim assortiment injectiemateriaal en spuiten die gebruikt kunnen worden door medische professionals. Denk daarbij aan injectiemateriaal zoals canules, injectiespuiten, insulinespuiten en infuusnaalden. Naast injectiemateriaal hebben wij ook toebehoren zoals naaldcontainers, stuwbanden, lancetten en afsluitdopjes. Alles wat je als medisch professional nodig hebt om een succesvolle injectie bij een patiënt te realiseren, kun je vinden in de webshop van Maeso.

Wondzorg

Bij Maeso hebben we ook een zeer uitgebreid assortiment wondzorg producten. Met de producten kun je EHBO-kits weer aanvullen of de voorraad in een ziekenhuis, kliniek of zorghuis weer aanvullen. In het assortiment hebben wij verscheidene verbandmiddelen, kompressen, gazen, pleisters en deppers. Uiteraard hebben wij zowel steriele als niet-steriele verpakkingen beschikbaar. 

Lakens en onderleggers

Zou je graag de voorraad lakens en onderleggers willen aanvullen? Bij Maeso vind je een ruim assortiment lakens en onderleggers die speciaal ontwikkeld zijn voor ziekenhuizen, zorghuizen en klinieken. Deze producten worden gebruikt om kruisbesmetting tegen te gaan en/of overmatig vocht snel te absorberen. De producten zijn gemaakt van een slijtvast materiaal, die naast de patiënt, ook de oppervlakte van een tafel of bed beschermt. In het assortiment vind je producten zoals onderleggers, afdek- en beschermingslakens, OK tafellakens, maar ook til- en hoeslakens.

Zuig- en opvangsystemen

In sommige gevallen is het noodzakelijk om overmatig vocht op te vangen. Daar zijn speciale producten voor ontworpen. Denk bijvoorbeeld aan chirurgische afzuigsystemen, wonddrainage, opvangpotten en katheters. Bij Maeso hebben we al deze zuig- en opvangsystemen in ons assortiment. Bij chirurgische afzuigsystemen wordt er gebruikt gemaakt van speciaal ontwikkelde afzuig- en verbindingsslangen. Ook deze buizen en slangen vind je in de webshop van Maeso. 

Chirurgie

Bij een chirurgische ingreep komt veel kijken. Een medische professional kan in vele gevallen gebruikmaken van veel steriele producten. Echter, het begint bij de juiste kleding. Chirurgie- en OK kleding is kleding dat een goede barrière moet vormen tegen de buitenomgeving en de patiënt. Op die manier wordt de kans op een infectie door bacteriën geminimaliseerd. Maeso heeft een ruim assortiment kleding voor gebruik tijdens een operatie of andere chirurgische ingrepen. Naast kleding heeft Maeso ook een groot assortiment chirurgische producten zoals scalpelmesjes, hechtdraden en andere chirurgische accessoires. Is een elektrochirurgie noodzakelijk? Ook dan heeft Maeso veel producten op voorraad zoals naaldelektroden en ECG-elektroden.  

Hygiëne en desinfectie

Een optimale hygiëne en een goede desinfectie is in ziekenhuizen, zorghuizen en klinieken zeer noodzakelijk. Op die manier voorkom je besmettingen en infecties die mogelijk kunnen worden veroorzaakt door bacteriën. Voor alle hygiëneproducten en desinfectiemiddelen kun je terecht bij Maeso. In het assortiment vind je producten voor handhygiëne, oppervlakte desinfectie, huiddesinfectie en sterilisatiezakjes. Naast deze producten heeft Maeso ook desinfectie wipes, chloortabletten, hygiënische doeken en overige producten zoals gedemineraliseerd water. Onder hygiëne en desinfectie valt ook alles omtrent schoonmaak zoals afval, vloerreiniging en interieurreiniging. In de webshop van Maeso kun je het vinden.

Disposable kleding & verzorging

Bij Maeso vind je ook de nodige disposable kleding en verzorging voor patiënten. Patiënten zijn tijdens hun verblijf in een ziekenhuis, zorghuis of kliniek kwetsbaar. Speciale kleding kan ervoor zorgen dat patiënten een zo comfortabel mogelijk verblijf hebben. In het assortiment vind je producten zoals steunkousen, patiëntenkleding, antislipsokken en patiëntenpassen. Ook kun je veel producten op gebied van patiëntverzorging vinden in het assortiment. Denk daarbij aan zachte washandjes, wasdoekjes en andere reinigingsdoekjes. 

Verbruiksmaterialen

In het assortiment van Maeso hebben we een grote voorraad verbruiksmaterialen. Bij verschillende behandelingen wordt er eenmalig gebruikt gemaakt van bepaalde producten. Bij anesthesie wordt er gebruik gemaakt van een zuurstofkatheter en bij urinedrainage wordt er gebruikt gemaakt van een andere soort katheter. Zo zijn er nog veel meer verbruiksmaterialen die nodig zijn bij een medische ingreep of behandeling. Je vindt het allemaal bij groothandel Maeso en het is eenvoudig te bestellen.